13. Tovarnički jesenski festival

Općina Tovarnik i Odbor za provedbu festivala pozivaju vas na „13. Tovarnički jesenski festival“ 05. i 06. listopada u centru Tovarnika na prostoru malonogometnog igrališta.

U petak 5. listopada održat će se Gospodarski forum s dva predavanja: prvo predavanje o potencijalima Općine Tovarnik u okviru razvoja ruralnog turizma Srijema i Slavonije, održat će direktorica Turističke Zajednice VSŽ Rujana Bušić Srpak, a drugo predavanje o Uzgoju češnjaka održat će prof. dr. sc. Nada Parađiković.
Od 20:00 sati koncert Opće opasnosti.

U subotu 6. listopada održati će se brojna natjecanja: za najtežu bundevu, za najdužu tikvu, za najbolje skuhani zeleni grah i za najbolje skuhani pekmez. Pozivamo sve zainteresirane da se prijave na navedena natjecanja i osvoje vrijedne novčane nagrade.

Na Festivalu će kao i do sada sudjelovati veliki broj izlagača poljoprivrednih i tradicijskih proizvoda, te prezentacija stroja za čišćenje graha. U 17:00 sati proglašenje pobjednika po kategorijama, a nakon toga slijedi bogati kulturno-umjetnički program.
Od 20:00 sati koncert Crvene jabuke.

Za sve sudionike i posjetitelje festivala priređujemo pravu kulinarsku poslasticu, bika s ražnja, po promotivnoj cijeni, te kuhani grah.

Prijavnice za sudjelovanje u natjecanjima, možete preuzeti osobno u Općini Tovarnik ili na našim web stranicama.

Dođite i uživajte na 13. tovarničkom jesenskom festivalu!

 

PRILOZI

Prijavnica za štand

Prijavnica za najbolji pekmez

Prijavnica za najtežu bundevu

Prijavnica za najbolji grah

Prijavnica za najdužu tikvu

Leave a Comment

Skip to content