UČENICI

Odlukom Općinske načelnice učenici koji se školuju izvan Vukovarsko-srijemske županije jednom godišnje mogu ostvariti pravo na jednokratnu novčanu naknadu.

Odluka o isplati novčane naknade učenicima

Odlukom Općinske načelnice sportaši sa stalnim mjestom boravka na području Općine Tovarnik ostvaruju pravo na novčanu nagradu koja se za postignute rezultate na pojedinačnim ili ekipnim natjecanjima, te učenicima koja osvoje jedno od prva 3 mjesta na bilo kojem drugom natjecanju.

Odluka o nagrađivanju učenika sa područja općine Tovarnik

STUDENTI

Odlukom Općinskog vijeća o stipendijama, svi redovni  studenti dodiplomskih i diplomskih, stručnih i sveučilišnih studija, od prve do posljednje godine, s prebivalištem  na području  Općine Tovarnik ostvaruju pravo na stipendiju Općine Tovarnik pod uvjetom da ne primaju drugu stipendiju, te da nisu ponavljači godine za koju podnose zahtjev za stipendiju.

Odluka o stipendijama 2020

Odluka o stipendijama Općine Tovarnik za akademsku godinu 2017/2018.

Odluka o stipendijama Općine Tovarnik za ak. godinu 2018/2019.

Odluka o imenovanju povjerenstva za dodjelu stipendija

Odlukom Općinske načelnice studenti koji se školuju izvan Vukovarsko-srijemske županije jednom godišnje mogu ostvariti pravo na jednokratnu novčanu naknadu.

Odluka o isplati novčane naknade učenicima i studentima

Odlukom Općinskog vijeća od 30. lipnja 2017. godine svim polaznicima  koji  imaju adresu prebivališta i boravišta na području Općine Tovarnik a upisali su  poslijediplomski  studij  u Republici Hrvatskoj ili  inozemstvu  sufinancirat će se  troškovi  školarine  u iznosu od 50% od ukupnog iznosa troškova školarine za svaki  semestar  studija.

Odluka o sufinanciranju polaznika poslijediplomskih studija

 

Skip to content