POZIV ZAINTERESIRANIMA ZA TRENING PROGRAM I OBUKU U SKLOPU PROJEKTA COMPETENCENET

Općina Tovarnik poziva sve zainteresirane da se prijave na trening programe i obuku u sklopu projekta competenceNET:

  • Trening program “Financijski menadžment” – otvoren do 5.7.2019. – namijenjen je svim osobama koje se žele upoznati sa značajem i praktičnim mogućnostima financijskog menadžmenta u unapređenju poslovanja, specijalistima u financijama koji žele proširiti svoje postojeće znanje i steći novo o financijskom menadžmentu, poduzetnicima početnicima, te svim nezaposlenima ili zaposlenim zainteresiranim osobama.
  • Trening program “Izvori financiranja” – otvoren do 05.07.2019. – namijenjen je svim osobama koje se žele upoznati sa značajem i praktičnim mogućnostima financija u unapređenju poslovanja, specijalistima u financijama koji žele proširiti svoje postojeće znanje i steći novo o financijama i izvorima financiranja, poduzetnicima početnicima, te svim nezaposlenima ili zaposlenim zainteresiranim osobama.
  • obuka “Otvaranje i upravljanje start-up poduzećem” – otvoren 05.07.2019. – namijenjena je studentima, pripravnicima, poduzetnicima, zaposlenima u malom i srednjem poduzeću i nezaposlenima koji žele steći potrebna znanja za uspješno vođenje poduzeća i opstanak na tržištu.

Sve dodatne informacije možete pronaći na poveznicama:

 

Poziv za prijavu na obuku „Otvaranje i upravljanje start-up poduzećem“

Poziv na prijavu za trening program „Izvori financiranja“

Poziv na prijavu za trening program „Financijski menadžment“

 

Leave a Comment

Skip to content