OBAVIJEST O UPISU U VRTIĆ PALČIĆ TOVARNIK

Dječji vrtić ˝Palčić Tovarnik˝ poziva roditelje/skrbnike na podnošenje zahtjeva za upis djece koja imaju prebivalište na području Općine Tovarnik u redovne odgojno-obrazovne programe:

  1. POLUDNEVNI (5 – SATNI) PROGRAM –za djecu vrtićke dobi
  2. CJELODNEVNI (10 – SATNI) PROGRAM – za djecu jasličke i vrtićke dobi

Zahtjevi za upis djece u novu pedagošku godinu 2020./2021. primat će se do 20.06.2020.

Zahtjev možete preuzeti na web stranici Općine Tovarnik  www.opcina-tovarnik.hr

Popunjen zahtjev dostaviti (skenirati, slikati…) na mail adresu vrtića:

 dvpalcic.tovarnik@gmail.com ili u poštanski sandučić. Ukoliko niste u mogućnosti na taj način, možete doći u prostorije vrtića od ponedjeljka do petka u vremenu od 8:00 do 10:00 h uz obveznu prethodnu najavu na br. telefona 099 505 9470.

NAPOMENA: DO 20.6. 2020. RODITELJI PODNOSE SAMO ZAHTJEV ZA UPIS U VRTIĆ. NAKON ŠTO VRTIĆ DOBIJE RJEŠENJE, OD UPRAVNOG ODJELA ZA OBRAZOVANJE VUKOVARSKO-SRIJEMSKE ŽUPANIJE, ZA POČETAK OBAVLJANJA DJELATNOSTI RODITELJI ĆE BITI POZVANI DA PRILOŽE I OSTALU UPISNU DOKUMENTACIJU TE ĆE TADA BITI FORMIRANE KONAČNE RANG LJESTVICE UPISANE DJECE.

ZAHTJEV ZA UPIS DJECE PODNOSE I ONI RODITELJI ČIJA DJECA VEĆ POHAĐAJU VRTIĆ.

Djeca se upisuju u vrtić uz primjenu prednosti i bodovanja sukladno odredbama Pravilnika o upisu djece i ostvarivanju prava i obveza korisnika usluga u Dječjem vrtiću, ukoliko bude veći broj prijavljene djece nego što je moguć smještaj u ustanovi odgoja i obrazovanja.

OBAVIJEST-o upisu u vrtić Palčić Tovarnik

ZAHTJEV ZA UPIS U VRTIĆ – PALČIĆ TOVARNIK

ZAHTJEV ZA KRACI PROGRAM PREDSKOLE

Leave a Comment

Skip to content