OBAVIJEST

Ovim putem pozivamo sve mještane Općine Tovarnik koji su temeljem potvrde zaprimili građevinski materijal za sanaciju isključivo naseljenih obiteljskih kuća, a nisu ga u potpunosti iskoristili ili su preuzeli materijal za nenaseljene kuće i ostale objekte, da isti vrate u dvorište novog vatrogasnog doma ili se jave u Općinu Tovarnik kako bismo sami preuzeli navedeni materijal.
S obzirom na izvanredne okolnosti koje su nastale uslijed olujnog i orkanskog nevremena te žurnost u postupanju izdavanja predmetnih potvrda, a u cilju što brže sanacije krovišta na obiteljskim kućama, na temelju Vaših zahtjeva i detaljnim uvidom na terenu, utvrđeno je kako su izdane potvrde za građevinski materijal koji nije iskorišten za sanaciju isključivo naseljenih obiteljskih kuća.
Molimo Vas da pokažete ljudskost i empatiju te vratite sporni materijal kako bismo ga dodijelili ljudima kojima je zaista potreban.
Ukoliko ne postupite sukladno prethodno navedenom, bit ćemo prisiljeni provesti kontrolu te pozvati policiju i pokrenuti kazneni postupak.
Također, molimo sve mještane koji su na obrascu za prijavu građevinskog materijala za sanaciju šteta na objektima izjavili da su objekti za koje prijavljuju štetu legalizirani da dostave Rješenje o izvedenom stanju ili Građevinsku dozvolu.
Rješenje o izvedenom stanju ili Građevinsku dozvolu možete preuzeti u uredu za prostorno uređenje u zgradi županije u Vukovaru.
Skip to content