ODRŽAN KICK OFF ( UVODNI ) SASTANAK PROJEKTA #suDjeluj

U općinskoj vijećnici 2. rujna 2019. godine održan je kick-off sastanak nositelja projekta i partnera na projektu #suDjeluj.

Sastanku su nazočili načelnica Općine Tovarnik, gđa. Ruža V. Šijaković, voditelj Razvojne agencije TINTL Mladen Markešić, upravitelj zadruge i voditelj referalnog centra Tompojevci Dalibor Bajči, te voditeljica na projektu Jelena Dobročinac.

Nakon kratkog uvoda i  pregleda bitnih elemenata projekta, uspostavljen je Upravni odbor, nakon čega su sudionici zajedno prošli kroz pojedine projektne aktivnosti kao što je ciljna skupina i edukacije koje bi se uskoro trebale početi održavati u sklopu projekta.

Projekt #suDjeluj financiran je iz Europskog socijalnog fonda kroz Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. godine, a ukupna vrijednost projekta iznosi 465.290,00 kn.

Svrha projekta je pružiti podršku nezaposlenim braniteljima za aktivno uključivanje na tržište rada kroz programe edukacija i radionica.

Tijekom mjeseca rujna planirana je informativna radionica koja će se održati u Tovarniku i Tompojevcima, u sklopu kojih će moći dobiti više informacija o radionicama i edukacijama i na kojima ćete moći ispuniti prijavnicu za sudjelovanje u istima. Pozivamo sve zainteresirane da se informiraju kroz brošuru projekta #suDjeluj koju možete prolistati i na stranicama Općine Tovarnik.

#suDjeluj-brošura

 

 

Leave a Comment

Skip to content