OBAVIJEST IZ AMBULANTE TOVARNIK

Poštovani mještani. Donosimo vam obavijest dr. Mijić iz ambulante Tovarnik – Ilača. Još jednom apeliramo da se strogo pridržavate navedenih uputa.

 

OBAVIJEST  PACIJENTIMA I SVIM MJEŠTANIMA OPĆINE TOVARNIK

Poštovani! Ovim putem obavještavam Vas da prema odluci Ministarstva zdravstva RH zbog novonastale situacije vezane uz širenje zaraze COVID-19 (Koronavirus), a radi što bolje zaštite mještana, pacijenata i zdravstvenog osoblja SVE ZDRAVSTVENE USTANOVE će do daljnjega primati isključivo HITNE PACIJENTE.

Sukladno tome Ambulanta Tovarnik – Ilača od ponedjeljka 23.03.2020. biti će zaključana. Stoga molimo pacijente da svoj dolazak u ambulantu najave na telefon: 524-029 (Tovarnik), odnosno 521-800 (Ilača), te da pri dolasku pokucaju na vrata. Medicinska sestra uvoditi će jednog, po jednog pacijenta kako bi se što više izbjegao kontakt koji je ključan u borbi protiv širenja virusa.

Narudžba lijekova i dalje se odvija nepromijenjeno na već poznati broj telefona: 032/330-070.

Ovim putem još jednom apeliram na naše mještane koji se nalaze u samoizolaciji da NE IZLAZE iz svojih domova te da se pridržavaju uputa koje su dobili od nadležnih tijela, jer na taj način čuvaju zdravlje i živote potencijalno najugroženijih mještana (starijih i kroničnih bolesnika). Isto tako molim i njihove skrbnike da se odgovorno ponašaju (da se točno pridržavaju uputa o skrbi osoba u samoizolaciji) te na taj način doprinesu što bržem smirivanju i konačnom završetku ove epidemije. Za sve nejasnoće vezane uz novonastalu situaciju slobodno nazovite ambulantu u radno vrijeme. Med. sestra i ja biti ćemo vam na raspolaganju.

Ovim putem vas još obavještavam da je sa radom počela IZDVOJENA ORDINACIJA u Borovu u kojoj od 0-24 h dežuraju liječnici kojima se možete obratiti ako imate ili sumnjate da imate simptome koji bi upućivali na infekciju COVID-19 (pogoršavanje simptoma resp. infekcije s povišenom temperaturom, suhim kašljem, iscrpljenošću, kratkim dahom i sl.) na broj telefona: 032/831-716. Još jednom vas molim da ne nasjedate na mnoštvo neprovjerenih informacija koje se šire u posljednje vrijeme po društvenim mrežama, a kojima je cilj stvoriti paniku među ljudima.

MOLIM VAS ZA SURADNJU I RAZUMIJEVANJE TE PRIDRŽAVANJE PREPORUKA STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE, JER ĆEMO SAMO NA TAJ NAČIN POBIJEDITI OVU EPIDEMIJU.

dr. med. Melita Mijić, spec. obiteljske medicine

OBAVIJEST PACIJENTIMA IZ AMBULANTE

Leave a Comment

Skip to content