IZDAVANJE E-PROPUSNICA, OBAVIJEST

Obavještavamo mještane Općine Tovarnik da je 01. travnja 2020. godine Stožer CZ RH donio Odluku o izmjeni Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u RH. Spomenutom Odlukom propisuje se izdavanje e-propusnica od najkasnije 06.04.

Sve propusnice koje su prije izdane na rok duži od 05.04. neće vrijediti i potrebno je zatražiti nove. Stožer CZ Općine Tovarnik izdaje propusnice za okolnosti iz točke II.e – iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština.

Molimo mještane da zahtjeve za izdavanje propusnica zatraže samo u slučaju ako je to stvarno hitno i neophodno za funkcioniranje kućanstva, u suprotnom zahtjevi neće biti odobreni.

Zahtjev za propusnicu možete poslati putem sustava e-građani.                                                             Ukoliko to niste u mogućnosti zahtjev možete predati i putem maila na:

ruza.v.sijakovic@gmail.com

zamjenik.tovarnik@gmail.com (do 15.4.2020.)

U iznimnim situacijama, kada ne možete predati zahtjev niti na jedan od navedenih načina, zahtjev možete ručno popuniti i osobno ga predati u Općinu Tovarnik, ali uz prethodnu najavu na telefone: 524-023, 524-931 i 550-946.

Obrazac zahtjeva nalazi se u prilogu, kao i Odluka Stožera.

Zahtjev za izdavanje e – propusnice

Odluka o izmjenama i dopunama Odluke o zabrani napuštanja mjesta … – e-Propusnice

Leave a Comment

Skip to content