ZAŽELI – OPĆINA TOVARNIK, FAZA III UP.02.1.1.16.0356

 

           

ZAŽELI – OPĆINA TOVARNIK, FAZA III

UP.02.1.1.16.0356

 

U sklopu projekta Zaželi – Općina Tovarnik, faza III, dana 30. studenoga 2022. god.,  potpisano je  25 Ugovora o radu, sklopljenih između Općine Tovarnik i 25  žena s područja Općine Tovarnik.

Obzirom na vrlo uspješne  rezultate provedbe projekta Zaželi – Općina Tovarnik  (faza I i faza II), od velikoga značaja je nastavak istog , kako za zapošljavanje nezaposlenih osoba (ciljane skupine), tako i za osobe u nepovoljnom položaju (krajnje korisnike).

Osnovni cilj projekta je osnažiti i unaprijediti radni potencijal teže zapošljivih žena i žena s nižom razinom obrazovanja, te ujedno potaknuti socijalnu uključenost i povećati razinu kvalitete života, ciljane skupine kao i  krajnjih korisnika. U tom smislu, 25 žena će na period od 6 mjeseci  skrbiti o minimalno 150 krajnjih korisnika.

Osim pomoći u kući, krajnjim korisnicima će se  tijekom provedbe projekta mjesečno  isporučivati paketi higijenskih potrepština na jednomjesečnoj bazi, te će se nabaviti promo materijali u svrhu opravdanosti elementa projekta: „Promidžba i vidljivost“.

Projekt je financiran bespovratnim sredstvima  iz Europskog socijalnog fonda,  kroz operativni program: „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014.-2020., a ukupna vrijednost projekta je 1.235.951,00 kn.

Za više informacija o projektu Zaželi, na http://www.esf.hr/, te na e-mail: katica.zazeli@outlook.com

 

*Sadržaj publikacije je isključiva odgovornost Općine Tovarnik

                       

Skip to content