SAJAM U BUDIMPEŠTI

Zadnji vikend u siječnju Općina Tovarnik organizirala je put na Međunarodni poljoprivredni sajam u Budimpeštu. Među brojnim izloženim traktorima, kombajnima i raznim poljoprivrednim strojevima, kao i opremom za poljoprivredu, poljoprivrednici su mogli vidjeti mnoštvo novih rješenja koji predstavljaju posljednju riječ tehnike. U mnoštvu izlagača mogli smo primijetiti i nekoliko iz Hrvatske, među kojima i onaj BC instituta iz Zagreba. BC institut bio je i sponzor  ovog putovanja, pa je za sve putnike osigurao vrijedne poklone na čemu srdačno zahvaljujemo. Osim posjeta sajmu bilo je prilike i za turističko razgledavanje Budimpešte koja je i u zimu prekrasna i vrijedi ju svakako posjetiti.

Inače, poljoprivrednici i djelatnici Općine za put na sajam mogli su se prijaviti  temeljem obavijesti na Radio Vukovaru i oglasnim pločama Općine, a putem prijavnice.

Ovo je već drugo putovanje na sajam u organizaciji Općine Tovarnik, a vjerujemo da će i ubuduće biti prilike za još sličnih putovanja na sajam.

 

 

 

Leave a Comment

Skip to content