PROJEKT ZAŽELI – ODRŽAN PRVI RADNI SASTANAK

Po predviđenom planu provedbe projekta Zaželi – Općina Tovarnik, 03. srpnja 2018., u prostorijama ureda Zaželi, održan je prvi radni sastanak sa partnerima u projektu (CZSS Vukovar, HZZ Vukovar).
Nakon predstavljanja projekta i početka rada od 01. veljače 2018. godine, sažeti su rezultati dosadašnje provedbe projekta, te dogovorene smjernice oko daljnje provedbe projekta, radi ostvarenja krajnjeg cilja projekta.
Zaposlene žene u projektu redovito obilaze i pomažu krajnjim korisnicima, koristeći se dobivenim biciklom, te svakodnevno tijekom tjedna obavljaju kućanske i druge poslove.
Osim fizičke pomoći, korisnicima se od svibnja 2018. g., isporučuju sredstva za higijenu tijela i stambenog prostora, što je od velikog značenja za korisnike kao i zaposlene žene, kojima je olakšan način održavanja urednosti .
U proteklom razdoblju, poslana su Izvješća o radu (odnosno Zahtjevi za nadoknadom sredstav) u Ured za financiranje i ugovaranje projekata EU, što je također predviđeno po Ugovoru o dodjeli bespovratnih sredstava, te sukladno načinom financiranja, tj. po metodi nadoknade za plaćene izdatke.
U korespodenciji s partnerima u projektu, nastavlja se provedba projekta po propisanom načinu, te se drugi Radni sastanak predviđa za studeni ili prosinac 2018.

Leave a Comment

Skip to content