IZDAVANJE PROPUSNICA – DODATNA POJAŠNJENJA

U cilju što jasnije situacije oko izdavanja propusnica za napuštanje područja prebivališta donosimo pojašnjenja:

  • propusnice za osobe koje moraju u bolnicu kao i za njihovu pratnju izdavati će dr. Melita Mijić, možete joj se obratiti na telefon 524-029 ( Tovarnik ) ili 521-800 ( Ilača )
  • propusnice za poljoprivrednike koji idu na njivu izvan mjesta prebivališta izdaju nositelji OPG-a ili obrta sami za sebe ili za svoje radnike
  • propusnice za osobe koje su zaposlene izdaju odgovorne osobe u pravnoj osobi                        ( poslodavci za svoje radnike )
  • ukoliko napuštate područje prebivališta iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština ( a ne mogu se kupiti u mjestu prebivališta ili na području općine ) propusnice izdaje Stožer civilne zaštite Općine Tovarnik. Zahtjev za izdavanje propusnice je u prilogu. Zahtjev možete poslati na mail: zamjenik.tovarnik@gmail.com i na isti način možete dobiti propusnicu. Zahtjev možete predati i osobno, ali uz prethodnu najavu na 099/80-76-110 ili 524-931 i na isti način propusnicu preuzeti. Zahtjev mailom možete poslati u bilo koje vrijeme, a zahtjev u općini možete predati  radnim danom od 7-13 sati. Izvan toga vremena ili vikendom  po dogovoru uz najavu na navedeni broj telefona.

Još jednom apeliramo na mještane da se strogo pridržavaju uputa svih nadležnih službi. Ponašajmo se odgovorno. Svrha Odluke Stožera CZ RH je ograničiti kretanje na najmanju moguću mjeru, stoga molimo da propusnicu zatražite samo ako je to prijeko potrebno. U našoj županiji trenutno nema oboljelih od KORONA VIRUSA. Želimo da tako i ostane.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE OPĆINE TOVARNIK

 

Zahtjev za izdavanje propusnice

Leave a Comment

Skip to content