RASPORED DOGAĐANJA NA 18. TOVARNIČKOM JESENSKOM FESTIVALU

Ovim putem obavještavamo sve zainteresirane natjecatelje, izlagače, sudionike i goste o rasporedu događanja na 18. Tovarničkom jesenskom festivalu.

Program započinje u petak, 04. listopada, održavanjem 17. Gospodarskog foruma Vukovarsko-srijemske županije koji organiziraju RA TINTL, LAG Srijem, Općina Tovarnik, Općina Lovas, Vukovarsko-srijemska županija i RA Vukovarsko-srijemske županije. Forum će se održati u Regionalnom poslovnom centru u Poslovnoj zoni Lovas, s temom „Poticajne mjere za razvoj na području Vukovarsko-srijemske županije“ s početkom u 11:00 sati.

U večernjim satima, posjetitelji će imati priliku uživati u šaranu na rašljama te koncertu Zvonka Bogdana. Podjela šarana predviđena je u 18:00 sati, a početak koncerta u 20:00 sati.

Drugog dana 18. Tovarničkog jesenskog festivala, odnosno u subotu 05. listopada, u jutarnjim satima planira se okupljanje natjecatelja i izlagača te priprema za centralno događanje Festivala.

U 12:00 sati kod spomen obilježja u centru Tovarnika, Udruga branitelja Domovinskog rata Općine Tovarnik, položit će vijence i zapaliti svijeće za sve ubijene, poginule i nestale mještane.

Natjecatelji za izbor najboljeg pekmeza, svoje uzorke trebaju donijeti u 13:00 sati u prostor projekta Zaželi.

Natjecatelji za izbor najboljeg graha, svoje uzorke trebaju donijeti u 14:00 sati u prostor zgrade umirovljenika.

Od 14:00 do 16:00 sati održat će se vaganje najteže bundeve (bundeve s težinom manjom od 100 kg nisu prihvatljive za natjecanje) i mjerenje najduže tikve.

U 17:00 sati slijedi službeno otvorenje 18. Tovarničkog jesenskog festivala, proglašenje pobjednika u svim natjecateljskim kategorijama uz kulturno-umjetnički program.

Svi posjetitelji će tijekom dana imati priliku uživati u grahu i biku s ražnja.

Završetak ovogodišnjeg Festivala obilježit će koncert grupe Pastiri – Bijelo dugme tribute band s početkom u 20:00 sati, zatim koncert Jurice Pađena i grupe Aerodrom s početkom u 21:30 sati i na kraju nastup DJ Omaksa.

Budite nam dragi gosti te uživajte i u ostalim brojnim događanjima u okviru 18. Tovarničkog jesenskog festivala. Dobro nam došli, veselimo se Vašem dolasku!

Skip to content