PRIJAVNICE ZA SUDJELOVANJE NA 18. TOVARNIČKOM JESENSKOM FESTIVALU

Ovim putem obavještavamo natjecatelje i izlagače koji žele sudjelovati na 18. Tovarničkom jesenskom festivalu koji se ove godine održava 04. i 05. listopada (petak i subota), da prijavnice za isti mogu preuzeti u prostorijama Općine Tovarnik ili u prilogu ovog teksta.

Molimo sve potencijalne natjecatelje i izlagače koji se natječu u kategorijama za najtežu bundevu i najdužu tikvu da svoje ispravno popunjene prijavnice dostave najkasnije do 30. rujna 2024. (ponedjeljak) u prostorije Općine Tovarnik ili na e-mail: pisarnica@opcina-tovarnik.hr

 

Prijave za natjecanje u kuhanju pekmeza, kuhanju graha i prijavnice za štandove/stolove zaprimati će se do popunjenosti kapaciteta.

 

Pobjednike očekuju bogate novčane nagrade.

Svim natjecateljima želimo puno sreće i zabave.

Napomena:

Izlagači i natjecatelji koji unose bundevu ili tikvu iz druge države u Republiku Hrvatsku moraju imati fitosanitarni certifikat i fakturu ili ugovor.

Na fitosanitarnom certifikatu natjecatelj (fizička osoba) se navodi kao izvoznik a kao uvoznik može se navesti fizička ili pravna osoba iz Republike Hrvatske (npr. udruga, tvrtka, obrt ili sl.) koja mora biti upisana u Registar specijaliziranih subjekata pri Ministarstvu poljoprivrede RH.

 

1.-Prijavnica-najteza-bundeva

2.-Prijavnica-najduza-tikva

3.-Prijavnica-najbolji-pekmez

4.-Prijavnica-najbolji-grah

5.-Prijavnica-stand-stol

Skip to content