15. Tovarnički jesenski festival, 01.-02. listopada 2021.

Općina Tovarnik i Odbor za provedbu festivala pozivaju vas na „15. tovarnički jesenski festival“ koji će se ove godine održati 01. i 02. listopada u centru Tovarnika.

U petak 01. listopada u Vili Tovarnik u 11:00 sati održat će se Gospodarski forum Vukovarsko-srijemske županije, a u večernjim satima je nastup tamburaškog sastava Najbolji hrvatski tamburaši.

U sklopu Festivala u subotu 02. listopada održat će se brojna natjecanja: za najtežu bundevu, za najdužu tikvu, za najbolje skuhani zeleni grah i za najbolje skuhani pekmez. Pozivamo sve zainteresirane fizičke i pravne osobe da se prijave na navedena natjecanja i osvoje vrijedne novčane nagrade.

Na Festivalu će kao i do sada sudjelovati veliki broj izlagača pekmeza, rakija, likera, vina, bundeva, meda, rukotvorina i drugih proizvoda, a predstavit će se i brojna kulturno-umjetnička društva. U sklopu festivala održat će se i sajam poljoprivredne mehanizacije.

Po završetku natjecateljskog i kulturno-umjetničkog programa slijedi nastup Sanje, Marinka, Zeca & benda (izvode najpoznatije hitove Novih fosila). Za sve sudionike i posjetitelje festivala priređujemo pravu kulinarsku atrakciju po promotivnoj cijeni, te besplatni kuhani grah.

Podjela graha u svrhu natjecanja  održati će se u petak u prostorijama viječnice Općine Tovarnik u vremenskom periodu od 08:00 do 14:00 te dodatne informacije vezano za ocjenjivanje možete pronaći u prilogu u tekstu plakata.

Prijavnice za sudjelovanje u natjecanjima, kao i za štandove možete preuzeti osobno u Općini Tovarnik ili na web stranici Općine Tovarnik.

 

DOĐITE I UŽIVAJTE NA 15. TOVARNIČKOM JESENSKOM FESTIVALU!

 

plakat 2021

Skip to content