POTPISAN UGOVOR ZA PROJEKT ZAŽELI – FAZA 2

Dana  18. lipnja 2020. godine u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u  Zagrebu, potpisani su i podijeljeni Ugovori  „ZAŽELI-PROGRAM ZAPOŠLJAVANJA ŽENA-FAZA II“ o dodjeli bespovratnih sredstava, Kodni broj: UP.02.1.1.13.0079.

Ugovor su potpisali kao Korisnik u ime Općine Tovarnik načelnica Općine g-đa Ruža V.Šijaković,  Upravljačko tijelo Ministarstva rada i mirovinskog sustava ministar Josip Aladrović i Posredničko tijelo Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Ante Lončar.

Svečanom uručenju Ugovora prisustvovao je i premijer Andrej Plenković, koji je zaželio uspješno provođenje Projekta svim Korisnicima.

Projekt će trajati 18 mjeseci ( 3 osobe na vođenju Projekta, 25 osoba na provedbi projekta 12 mjeseci). Zaželi II je nastavak Projekta Zaželi, koji se uspješno provodio u našoj Općini 30 mjeseci.

Sredstva su financirana iz Europskog socijalnog fonda, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020.  25 zaposlenica teže zapošljivih skupina će skrbiti o 150 korisnika u oba naselja.

Hvala TINTL-u, koji je predao projekt zajedno sa Općinom, HZZ-u Vukovar  i Centru za socijalnu skrb- partnerima na provedbi Projekta. Nadamo se da će i ovaj projekt biti uspješan kao i prošli.

Leave a Comment

Skip to content