POTPISAN UGOVOR U VRIJEDNOSTI 200.000,00 kn

06. travnja 2021. godine u Otoku ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije gospođa Nataša Tramišak u sklopu Programa održivog razvoja lokalne zajednice je uručila 27 ugovora predstavnicima jedinica lokalne samouprave Vukovarsko-srijemske županije u ukupnoj vrijednosti oko 5,8 milijuna kuna. Među predstavnicima bila je i općinska načelnica Ruža Veselčić-Šijaković kojoj je uručen ugovor u vrijednosti 200.000,00 kn za projekt izgradnje Vatrogasnog doma u Tovarniku čija je ukupna vrijednost nešto veća od 3.600.000,00 kuna.

Ovim programom Ministarstvo pomaže održivosti razvoja lokalne zajednice u smislu poboljšanja dostupnosti lokalne infrastrukture, prvenstveno izgradnje, obnove i rekonstrukcije objekata socijalne, komunalne i gospodarske infrastrukture na lokalnoj razini. Sam program održivog razvoja lokalne zajednice uređen je kao odgovor na razvojne prioritete lokalne i područne razine i predstavlja podršku gospodarskoj i socijalnoj revitalizaciji slabije razvijenih područja te jačanju socijalne kohezije i održivog razvoja.

Zahvaljujemo Uredu za međunarodnu suradnju TINTL na uspješnoj prijavi projekta, te Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije na dodijeljenim sredstvima.

 

Skip to content