JOSIP SALAIĆ IZ TOVARNIKA PROGLAŠEN NAJPODUZETNIKOM POČETNIKOM 2020.

U Zagrebu je na Međunarodni dan žena, 8. ožujka, održan peti po redu Kongres poduzetnica i regije, kojeg je organizirao Ženski poduzetnički centar. U sklopu kongresa po prvi puta su se dodjeljivale nagrade za Najpoduzetnicu i Najpoduzetnika u nekoliko kategorija. Tom prigodom, mladom poduzetniku iz Tovarnika, Josipu Salaiću, uručena je nagrada Najpoduzetnik početnik za 2020. godinu. Nagradu mu je uručila predsjednica ocjenjivačkog suda gospođa Slavica Šipicki.

Inače, Josip je vlasnik tvrtke VU Creator koja je specijalizirana za oblikovanje drveta i izradu igračaka od drveta kao i “tailor made” namještaja. Svi proizvodi su u cijelosti ručno izrađeni po narudžbi i želji kupca, a među ostalim tu su stolići s likovima iz crtanih filmova te s likovima životinja, drvene igračke – različite životinje, drveni ukrasi za različite namjene (interijeri i eksterijeri) te drveni namještaj za djecu – kreveti, stolovi, ormari, police.

Ovim putem Općina Tovarnik čestita Josipu na osvojenoj nagradi koja će, vjerujemo, biti dodatan razlog za nastavak i širenje poslovanja, te dobar primjer i drugim mještanima koji razmišljaju o pokretanju posla, a još se nisu odlučili za taj korak.  Josipu želimo puno uspjeha u daljnjem radu i razvoju njegove tvrtke.

Leave a Comment

Skip to content