POZIV NA 20. NATJECANJE ORAČA VUKOVARSKO-SRIJEMSKE ŽUPANIJE

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane poljoprivrednike željne izazova i natjecanja na 20. natjecanje orača Vukovarsko-srijemske županije koje će se održati dana 12. srpnja 2024. godine (petak) na parceli Agro-Tovarnika (Ivanci, k.č.br. 2035, k.o. Ilača).

Ovo natjecanje održava se u sklopu provedbe aktivnosti iz projekta „Seoska prijestolnica Vukovarsko-srijemske županije“ za koju je u 2024. godini izabrano naše naselje Ilača, a sve sa ciljem razvoja i promocije ruralnih područja.

Glavni organizatori i pokrovitelji natjecanja su Vukovarsko-srijemska županija, Upravni odjel za poljoprivredu; Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i ribarstva, Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede; Udruga natjecatelja u oranju Vukovarsko-srijemske županije i Općina Tovarnik uz brojne druge sponzore.

Za prijavu na natjecanje potrebno je ispuniti prijavnicu te je dostaviti na e-mail: duro.cerovcec@mps.hr ili osobno kontaktom na broj: 091/4882 927 (gosp. Đuro Cerovčec, voditelj područne službe za stručnu podršku – područna jedinica Vukovar).

Prijavnicu i pozivnicu za natjecanje zajedno sa detaljnim rasporedom i programom možete pronaći i preuzeti u prilogu ovog teksta.

Stoga Vas još jednom pozivamo da se uz bogat program i dobru zabavu odazovete ovom događanju.

Prijavni list 2024. – Ilača

Skip to content