Memorijalni turnir „Mato Adamović“

Dana 5. kolovoza 2019. godine u organizaciji Lovačke udurge „Vepar“ Tovarnik, održano je, sada već tradicionalni, 4. memorijalni turnir „Mato Adamović“ u gađanju stojeće mete srnjaka.

Osim članova Lovačke udurge „Vepar“ Tovarnik, sudjelovali su i lovci iz lovačkih udruga iz Bapske, Lovasa, Ilače, Slakovaca, Vinkovaca i Gaja (Lipik). Natjecanje je bilo ekipno (ekipa s po tri člana), a najbolje plasirani iz ekipa ušli su u pojedinačni plasman ili raspucavanje.

U kategoriji ekipa 1. mjesto je zauzela ekipa B-system iz Vinkovaca, druga ekipa je Podmlađeni iz Tovarnika, a treća ekipa Lili Marlene iz Tovarnika.

U kategoriji pojedinačnog natjecanja 1. mjesto je zauzeo Damir Ležaić iz Vinkovaca, drugo mjesto je zauzeo Dubravko Blašković iz Tovarnika, a treće mjesto je zauzeo Vedran Latas iz Lovasa.

Nakon natjecanja podijeljeni su pehari i medalje u kategoriji ekipa, te prigodne nagrade u kategoriji pojedinačnog natjecanja, te zahvalnice za sve koji su sudjelovali u natjecanju. Po završetku službenog dijela natjecanja održano je druženje za sve lovce i goste u prostorijama lovačke kuće. Pokrovitelj turnira bila je Općina Tovarnik.

Leave a Comment

Skip to content