Novosti

ODRŽAN 3. MEMORIJAL ŠUMA BRADARICA - JELAŠ

Četvrtak, 19.04.2018
U subotu 14.4.2018. godine održan je "3. Memorijal šuma Bradarica -Jelaš". Memorijal se održava povodom obilježavanja 26. obljetnice stradanja 3 pripadnika 109. brigade, među kojima su dvojica Tovarničana Ivica Šimunić i Jozo Budim. Memorijal je krenuo u 9 sati ispred spomenika žrtvama Domovinskog


ODRŽANA 17. MEĐUNARODNA SMOTRA SVIRAČA TRADICIJSKIH GLAZBALA U ILAČI

Četvrtak, 19.04.2018
U subotu 7.4.2018. godine u Ilači je, u organizaciji KUD-a "Matija Gubec" iz Ilače i ZAKUD-a Vinkovci, održana 17. po redu "Međunarodna smotra svirača tradicijskih glazbala Republike Hrvatske". Smotru je prigodnim riječima otvorila Marija Budimir, pročelnica upravnog odjela za kulturu i turizam VSŽ.


POZIV NA PRETHODNU PROVJERU ZNANJA

Ponedjeljak, 16.04.2018
Poziv na prethodnu provjeru znanja, za radno mjesto komunalni djelatnik-održavanje javnih površina Popis kandidata, mjesto i vrijeme održavanja testiranja te skripta za učenje nalaze se u prilozima u nastavku.


POTPORE U POLJOPRIVREDI - JAVNI POZIV ZA SUFINANCIRANJE REGISTRACIJE TRAKTORA I DRUGIH STROJEVA

Srijeda, 11.04.2018
Obavještavamo sve poljoprivrednike s područja Općine Tovarnik da je raspisan Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu potpora male vrijednosti u poljoprivredi za Mjeru 7:sufinanciranje reg traktora i drugih polj. strojeva. Tekst Javnog poziva te potrebne obrasce možete preuzeti u prilogu.


POTPORE U POLJOPRIVREDI - JAVNI POZIV ZA SUF. SADNICA ORAHA, LJEŠNJAKA, ŠLJIVA I JABUKA

Srijeda, 11.04.2018
Obavještavamo sve poljoprivrednike s područja Općine Tovarnik da je raspisan Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu potpora male vrijednosti u poljop. za Mjeru 5:sufinanciranje nabave sadnica oraha, lješnjaka, šljiva i jabuka. Tekst Javnog poziva te potrebne obrasce možete preuzeti u prilogu.