Novosti

Ravnanje lenija u Ilači

Nedjelja, 06.05.2018
U mjesecu travnju već tradicionalno se u Ilači ravnaju lenije. Tako se i ovaj puta krajem mjeseca okupilo dvadesetak poljoprivrednika koji su se odazvali pozivu na ravnanje lenija.Inače, na ovu akciju odazove se i puno veći broj sudionika, ali zbog zakašnjele sjetve ovaj puta to nije bilo moguće.


Početak hodočasničke sezone u Svetištu Drage Gospe Ilačke

Nedjelja, 06.05.2018
Na prvu subotu Marijinog mjeseca svibnja svečanom sv. misom, koju je predvodio domaći župnik i upravitelj svetišta vlč. Ivan Đakovac, započela je hodočasnička sezona u svetištu Drage Gospe Ilačke.Prije sv. mise hodočasnici su imali priliku za pobožnosti Blaženoj Djevici Mariji, te za svetu ispovijed


Seizmičko istraživanje, podnošenje prijave za štetu

Srijeda, 02.05.2018
Obavještavamo sve vlasnike, odnosno posjednike poljoprivrednog zemljišta da je u tijeku seizmičko istraživanje koje provodi nafna kompanija Vermilion Zagreb exploration d.o.o. iz Zagreba. Tijekom istraživanja doći će do šteta na usjevima na poljoprivrednom zemljištu na kojem se provodi istraživanje.


POTPORE U POLJOPRIVREDI - JAVNI POZIV ZA SUFINANCIRANJE OSIGURANJA VIŠEGODIŠNJIH NASADA

Petak, 27.04.2018
Obavještavamo poljoprivrednike s područja Općine Tovarnik da je otvoren Javni poziv za sufinanciranje osiguranja višegodišnjih nasadau sklopu Programa potpora poljoprivredi za 2018. godinu. Tekst Javnog poziva i potrebni obrasci su u prilogu.


POTPORE U POLJOPRIVREDI - JAVNI POZIV ZA SUFINANCIRANJE SUSTAVA ZA NAVODNJAVANJE I KOPANJE BUNARA

Petak, 27.04.2018
Obavještavamo poljoprivrednike s područja Općine Tovarnik da je otvoren Javni poziv za sufinanciranje sustava za navodnjavanje i kopanje bunara u sklopu Programa potpora poljoprivredi za 2018. godinu. Tekst Javnog poziva i potrebni obrasci su u prilogu.