Novosti

POZIV NA PRETHODNU PROVJERU ZNANJA

Ponedjeljak, 16.04.2018
Poziv na prethodnu provjeru znanja, za radno mjesto komunalni djelatnik-održavanje javnih površina Popis kandidata, mjesto i vrijeme održavanja testiranja te skripta za učenje nalaze se u prilozima u nastavku.


POTPORE U POLJOPRIVREDI - JAVNI POZIV ZA SUFINANCIRANJE REGISTRACIJE TRAKTORA I DRUGIH STROJEVA

Srijeda, 11.04.2018
Obavještavamo sve poljoprivrednike s područja Općine Tovarnik da je raspisan Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu potpora male vrijednosti u poljoprivredi za Mjeru 7:sufinanciranje reg traktora i drugih polj. strojeva. Tekst Javnog poziva te potrebne obrasce možete preuzeti u prilogu.


POTPORE U POLJOPRIVREDI - JAVNI POZIV ZA SUF. SADNICA ORAHA, LJEŠNJAKA, ŠLJIVA I JABUKA

Srijeda, 11.04.2018
Obavještavamo sve poljoprivrednike s područja Općine Tovarnik da je raspisan Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu potpora male vrijednosti u poljop. za Mjeru 5:sufinanciranje nabave sadnica oraha, lješnjaka, šljiva i jabuka. Tekst Javnog poziva te potrebne obrasce možete preuzeti u prilogu.


POTPORE U POLJOPRIVREDI - JAVNI POZIV ZA SUFINANCIRANJE SADNICA BOBIČASTOG VOĆA

Srijeda, 11.04.2018
Obavještavamo sve poljoprivrednike s područja Općine Tovarnik da je raspisan Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu potpora male vrijednosti u poljoprivredi za Mjeru 4:sufinanciranje nabave sadnica bobičastog voća. Tekst Javnog poziva te potrebne obrasce možete preuzeti u prilogu.


POTPORE U POLJOPRIVREDI - JAVNI POZIV ZA SUFINANCIRANJE ZAPOŠLJAVANJA

Srijeda, 11.04.2018
Obavještavamo sve poljoprivrednike s područja Općine Tovarnik da je raspisan Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu potpora male vrijednosti u poljoprivredi za Mjeru 9:sufinanciranje zapošljavanja djelatnika. Tekst Javnog poziva te potrebne obrasce možete preuzeti u prilogu.