Novosti

POTPISAN UGOVOR O SUFINANCIRANJU SANACIJE ULICE MARINKA PETRUŠIĆA

Petak, 18.05.2018
U srijedu 16. svibnja načelnica Općine Tovarnik potpisala je u Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Ugovor o sufinanciranju sanacije ulice Marinka Petrušića u Tovarniku. Ministarstvo sufinancira sanaciju sa 100.000 kn, a predviđena vrijednost radova odrediti će se po odabiru


PREDSTAVA "DIMNJAČAR U IZVEDBI LJUBOMIRA KEREKEŠA

Srijeda, 16.05.2018
Općina Tovarnik obavještava sve mještane kao i druge zainteresirane da će u petak 18. svibnja u Hrvatskom domu u Ilači u 19 sati biti izvedena predstava "Dimnjačar" u izvedbi poznatog glumaca Ljubomira Kerekeša. Predstavu poklanja Općina u sklopu 25. Festivala glumca koji se održava od 11.- 20. 5.


JAVNI POZIV ZA SUFINANCIRANJE PROIZVODNJE ZELENOG GRAHA

Utorak, 15.05.2018
Obavještavamo poljoprivrednike s područja Općine Tovarnik da je otvoren Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu potpora male vrijednosti u sklopu Mjere 3: sufinanciranje proizvodnje zelenog graha. Tekst Javnog poziva kao i potrebne obrasce možete pogledati ili preuzeti u nastavku.


JAVNI POZIV ZA SUFINANCIRANJE PROIZVODNJE ČEŠNJAKA

Utorak, 15.05.2018
Obavještavamo poljoprivrednike s područja Općine Tovarnik da je otvoren Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu potpora male vrijednosti u sklopu Mjere 1: sufinanciranje proizvodnje češnjaka. Tekst Javnog poziva kao i potrebne obrasce možete pogledati ili preuzeti u nastavku.


JAVNI POZIV ZA SUFINANCIRANJE PROIZVODNJE LUBENICA I DINJA

Utorak, 15.05.2018
Obavještavamo sve poljoprivrednike s područja Općine Tovarnik da je otvoren Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti u sklopu Mjere 2: program povećanja proizvodnje lubenica i dinja. Tekst Javnog poziva i potrebne obrasce možete pogledati i preuzeti u nastavku.