Novosti

2. JAVNI POZIV za dodjelu potpora male vrijednosti u poljoprivredi - REGISTRACIJA

Utorak, 17.10.2017
Pozivamo sve poljoprivrednike s područja Općine Tovarnik koji su registrirali traktore i druge polj. strojeve,a nisu ostvarili potporu po prethodnom natječaju, da se prijave na Javni poziv,a u svrhu sufinanciranja registracije od strane Općine Tovarnik. Više o natječaju možete pročitati u prilozima.


2. JAVNI POZIV za dodjelu potpora male vrijednosti u poljoprivredi - ORAH I LJEŠNJAK

Utorak, 17.10.2017
Pozivamo sve poljoprivrednike s područja Općine Tovarnik koji ove jeseni namjeravaju saditi orahe i lješnjake da se prijave na Javni poziv, a u svrhu sufinanciranja od strane Općine Tovarnik. Više informacija kao i obrasce možete pogledati i preuzeti u prilozima.


2. JAVNI POZIV za dodjelu potpora male vrijednosti u poljoprivredi - BOBIČASTO VOĆE

Utorak, 17.10.2017
Pozivamo sve poljoprivrednike s područja Općine Tovarnik koji ove jeseni namjeravaju saditi bobičasto voće ( aronija, malina, kupina i drugo ) da se prijave na Javni poziv, a u svrhu sufinanciranja od strane Općine Tovarnik. Više informacija kao i obrasce možete pogledati i preuzeti u prilozima.


OBAVIJEST O KONTROLI I ČIŠĆENJU DIMNJAKA

Petak, 13.10.2017
Obavještavamo mještane Općine da je Odlukom Općinskog vijeća od 29. rujna ove godine ( KLASA:021-05/17-03/40, URBROJ:2188/12-04-17-1 ) broj kontrola i čišćenja dimnjaka ložišta na kruta, tekuća i plinovita goriva povećan s dva na tri puta godišnje ( u sezoni ). Odluka je donešena zbog velikog broja


ZAVRŠEN "12. TOVARNIČKI JESENSKI FESTIVAL"

Petak, 06.10.2017
U subotu 30. rujna spektakularnim vatrometom i koncertom Colonie završen je "12. tovarnički jesenski festival". Ovogodišnji festival trajao je dva dana. U petak 29. rujna održan je koncert Sinova ravnice, a sva ostala događanja u subotu. Sve je započelo natjecanjima u kuhanju zelenog graha i pekmeza