Novosti

JAVNI POZIV ZA DODJELU POTPORA MALE VRIJEDNOSTI u poljoprivredi - sufinanciranje uzgoja nazimica

Petak, 26.08.2016
Općina Tovarnik poziva sve zainteresirane poljoprivrednike s područja općine da se prijave na Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu potpora male vrijednosti u sklopu Programa povećanja uzgoja Crne slavonske pasmine svinja i pasmine Landras.


JAVNI POZIV za podnošenje zahtjeva za sufinanciranje registracije traktora

Ponedjeljak, 22.08.2016
Općina Tovarnik poziva sve poljoprivrednike s područja općine na podnošenje zahtjeva za dodjelu potpora male vrijednosti u poljoprivredi temeljem Uredbe de minimis u sklopu Mjere 5: Program sufinanciranja registracije traktora, priključnih vozila i drugih poljoprivrednih strojeva.


Velika Gospa na "Vodici" u Ilači

Utorak, 16.08.2016
Svetište Gospe ilačke "Vodica" i ove je godine, na svetkovinu Uznesenja Blažene Djevice Marije na nebo, privuklo veliki broj hodočasnika iz Slavonije, Srijema i Bačke. Veliki broj njih i ove je godine u Ilaču došao pješice. Po užarenom asfaltu, po prašini, prtenim i kamenim putem uz plodna srijemska


Obavijest o prikupljanju ambalaže od sredstava za zaštitu bilja

Ponedjeljak, 08.08.2016
Obavještavamo poljoprivrednike da će se prikupljanje prazne ambalaže od sredstava za zaštitu bilja odvijati 16.08.2016. godine u AGRO-TOVARNIKU u vremenu od 8:30 do 11:00 sati. Cjelokupni raspored prikupljanja ambalaže za Vukovarsko-srijemsku županiju pogledajte u prilogu.


OBAVIJEST O ODVOZU PAPIRNE I KARTONSKE AMBALAŽE

Srijeda, 03.08.2016
Obavještavamo mještane da će se odvoz papirne i kartonske ambalaže u oba naselja odvoziti dana 09. kolovoza 2016. Molimo mještane da na vrijeme iznesu svoje kante. Tetrapak ambalaža ne spada u papirnu ambalažu. Ukoliko netko od mještana nije zadužio kantu za papir, molimo da se obrati u općinu.